Easy Slide

Published on
28 okt. 2014 12:45:00


Easy Slide

Easy Slide steunkousen aantrekhulpmiddel

Easy slide

Steunkousen en/of Elastische kousen zijn moeilijk aan te trekken zonder hulpmiddel. In de handel zijn verschillende aantrekhulpen voor het aan- en uittrekken van elastische kousen te verkrijgen. Deze aantrekhulpmiddelen maken het fysiek makkelijker uw kousen aan te trekken en geven u meer zelfstandigheid.


Easy slide. 
Het Nederlandse bedrijf Arion heeft veel succes producten voor het ouderen op de markt gebracht maar dit product is toch wel een van de meest succesvolle. De Easy Slide aantrekhulp voor kousen met open teen is is in het bijzonder ontwikkeld om de gebruikelijk moeilijkheden bij het aantrekken van TEK / elastische kousen  op te lossen. De easy-Slide is gemaakt van een zeer glad materiaal.  Een soort parachute stof. Zeer sterk en dat moet ook wel want er komt veel kracht op te staan.


Steunkousen.nl levert veel Arion Easy-Slide producten en overige hulpmiddelen

de  Arion producten in ons assortiment zijn enkel de aan- en uittrekhulpmiddelen van de Slide solution, zoals ook de Sim slide de Magnide, Arion Magnide aantrekhulp voor steunkousen met gesloten teen (de opvolger van de Easy Slide Caran), de handschoenen en de Easy slide voor armkousen.

Speciaal in dit verband willen we graag nog vermelden dat Arions Easy+ Easy-slide ook als pakket verkrijgbaar is als pluspakket. Dit biedt de oplossing voor zowel het aan- én het uittrekken kousen met een open teenstuk.  Dit is voor zorgverleners en zorgvragers een totaal aantrekhulpmiddel. voor steunkousen. De Arion producten  maken de drempel therapeutische elastische kousen te dragen kleiner. Met deze producten kan de zorgvrager de kousen zelfstandig aan- en uit trekken. Tijdsbesparing en gemak zijn het gevolg. Voor de kosten hoef je het ook niet te laten en je kunt hem gemakkelijk meenemen.

 

Easy-Slide is door Arion ontwikkeld om de problemen bij het aantrekken van steunkousen zelfstandig of door uw zorgverlener op te lossen. Koop hem nu online bij de Nederlandse winkel voor steunkousen Steunkousen.nl

Easy slide

Vragen? Start chat

8023