Sim Slide

Gepubliceerd op
20 jun. 2014 04:53:00

De Sim-Slide is een van de internationale succeshulpmiddelen om uw steunkousen met open teen zelfstandig aan en uit te trekken. De ontwikkelaars van de Arion Easy-Slide hebben deze twee-in-één aantrekhulp speciaal ontwikkeld om de inspanningen die door hulpverleners gedaan worden om steunkousen aan te trekken nog gemakkelijker te maken.

Door de buis met elastiek kan de Sim Slide boven de enkel worden vastgemaakt.  Hierdoor kan de aantrekhulp gelijk  ook worden gebruikt als uittrekhulp van steunkousen.

Het aan en uittrekken van TEK kousen, steunpanty’s en steun-armkousenis moeilijk en komt iedere dag terug.  Voor patienten en voor zorgverleners is dit een hele opgave en er is steeds minder budget in de zorg om deze handelingen te laten verrichten door hulpverleners. Om ze eenvoudiger te maken en om er voor te zorgen dat er minder kracht voor nodig is, heeft het Limburgse Arion diverse aantrekhulpmiddelen voor steunkousen ontwikkeld.

De Sim-Slide is sinds een aantal jaren internationaal doorgebroken als dé oplossing voor het aan én uittrekken van uw steunkousen of elastische kousen met een open teenstuk.

Een erg handig aantrekhulpmiddel. De Sim-Slide maakt  het dragen van therapeutische elastische kousen toegankelijker. Met de Sim Slide kunt u de kousen zelfs zelfstandig aan- en uit trekken. Dit spaart tijd en kosten voor het dagelijks inhuren van een zorgverlener.

Uw schoenmaat is bepalend voor de maat van de Simslide.

sim slide

Vragen? Start chat

8023