Therapeutische kousen aantrekken met Easy Slide

Gepubliceerd op
15 sep. 2016 10:35:00

Therapeutische kousen aantrekken met de Easy Slide van Arion

Easy slide

Zwachtelen op de traditionele manier en het helpen van patiënten met het aantrekken van therapeutische kousen staat op positie drie en vier in het lijstje met onnodige zorghandelingen.

En dat terwijl er zo veel hulpmiddelen zijn om therapeutische kousen aan te trekken. Toegegeven voor ieder type mens bestaat een aantrekhulp die geschikt is en niet elke aantrekhulp is voor iedereen geschikt. Maar als u rustig de tijd neemt om te kijken naar de filmpjes van de diverse producten dan kunt u een goede inschatting maken welke bij u past.

Naast het gemak van de hulp levert een aantrekhulp voor steunkousen u ook veel zelfstandigheid en minder afhankelijkheid op. U hoeft ten slotte niet te wachten tot het moment dat de thuiszorg bij u komt. U bepaalt zelf wanneer u weer mobiel bent en wanneer u uw kousen aan en uit trekt.Uw kousen gaan langer mee door het gebruik van een steunkousen aan en uittrekhulpmiddel.  Voor de aanschafprijs hoeft u het zeker niet te laten. Bijvoorbeeld de Easy Slide van het Nederlandse bedrijf Arion schaf je al aan voor een bedrag onder de 25 euro. Zeer geschikt voor dagelijks gebruik en u kunt hem eenvoudig meenemen op reis. het is een puntzak gemaakt van hele sterke parachutestof en biedt uitkomst voor het aan en uitdoen van kousen met een open teen stuk. een wereldwijd succesartikel.

Steunkousen.nl levert praktisch iedere hulp en als u een arts of zorginstelling bent dan kunt u ook per mail bestellen. Voor al onze aantrekhulpen geldt: niet goed geld terug.

Bekijk hier de Easy slide om therapeutische kousen aan te trekken

Vragen? Start chat

8023