Gilofa 2000 met katoen

Gilofa 2000 met katoen uni sex

Uit voorraad geleverd.

De moderne steun- en reiskous voor dames en heren.

Ofa Bamberg heeft de Gilofa 2000 light steunkousen reiskousen ontwikkeld. De Gilofa 2000 knie steunkousen hebben alle voordelen van katoen en hebben een niet insnoerende boord. Ze zitten heerlijk en geven veel steun.

Gilofa 2000 kousen verminderen de kans op trombose, oedeem en spataderen. Ook prima geschikt om naar het werk te dragen of om als reiskousen te dragen. Uit voorraad geleverd. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Alle Gilofa 2000 steunkousen gaan per paar en zijn verkrijgbaar in schoenmaat 36 - 47. (maat 48-50 alleen in zwart en marine).

Klasse 1 drukwaarde 25 mmHg

€ 29,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Gilofa 2000 met katoen

De moderne extra lichte steunkousen / reiskousen voor dames en heren.

Gilofa 2000  is er ook in de uitvoerigen Gilofa 2000 met Aloe Vera & Gilofa 2000 light.

Gilofa betekent met beide voeten in het leven staan op een gezonde manier. Gezondheid is ook een kwestie van welzijn. U heeft plezier in uw gezondheid. Dit is al meer dan 30 jaar, de filosofie van Ofa Bamberg. Ofa.de besteedt dan ook aandacht niet alleen voor onze steunkousen die de gezondheid bevorderen, maar ook de steunkousen comfortabel en mooi zijn. Of het nu om sportcompressiekousen, reiskousen, diabetessokken gaat voor de preventie of gewoon omdat je wilt iets goeds wil doen voor je benen. Niet voor niets zijn veel actieve mensen van jong tot oud geinteresseerd in de kousen uit Ofa Bamberg. Gilofa: ondersteuning - in de ware zin van het woord. Ideaal als een reis-kousen (steunkousen) Ze bevorderen de bloedtoevoer tijdens langdurig staan of zitten Voor mannen en vrouwen

Vermindert kans op trombose, oedeem en spataderen. Zakelijke knie steunkousen maar ook voor mannen en vrouwen.

Ondersteunend en goed voor de bloedcirculatie. Verkrijgbaar in schoenmaat 36 - 47. (maat 48-50 alleen in zwart en marine blauw).

Klasse 1 drukwaarde 25 mmHg

Gilofa 2000 Katoen maattabel
Meer informatie
Merk Gilofa
Vragen? Start chat

8023