Gilofa 2000 Light

Lichte, ondersteunende kousen geschikt voor warme zomerdagen. De Gilofa 2000 naam veranderd naar Ofa 365 maar de kwaliteit blijft gelijk. Het kan dus voorkomen dat u oude en nieuwe verpakking in een levering ontvangt. Deze superdunne steunkous is gemaakt van een mix van katoen, microvezel en katoen. Een absolute aanrader voor warme dagen. Deze kousen worden zowel door mannen als door vrouwen gedragen. Ook voor op reis!
€ 29,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Gilofa 2000 Microvezel - ideaal voor de zomer

U heeft een druk programma en de lente of de zomer komt eraan. Het wordt al warmer en u heeft al een paar warme dagen gehad. Heerlijk, u voelt u goed en wil genieten van de zomer en alles wat daarbij hoort. Leuke evenementen, familiebezoekjes, reizen en korte tripjes. Maar u merkt ook die vermoeidheid in uw benen, zeker als het wat warmer wordt. En soms betekent dat zelfs dikke enkels door het vocht dat niet goed wordt afgevoerd.

Gilofa 2000 Light kousen zijn dan een goede keuze. Deze kniekousen hebben alle voordelen van de Gilofa 2000 met katoen, maar zijn nog beter geschikt voor tijdens warme dagen. Met name de ademende microvezels en tactel zorgen ervoor dat deze kous heel licht en luchtig aanvoelt, bijna alsof u geen kous draagt. Een unieke combinatie van verschillende vezels maakt dit een zeer bijzondere kous.

Wij hebben al jarenlang ervaring met deze kous: ideaal als u een bijzondere en functionele steunkous voor warme dagen zoekt.

Eigenschappen

  • Voor mannen en vrouwen.
  • Speciaal voor in de zomer!
  • Voor dagelijkse activiteiten, en op reis.
  • Bij zware en vermoeide benen, lichte spataderen en oedeem.
  • Drukklasse 1, CCL1 (15-21mmHg).
  • Materiaal: Tactel 52%, Microvezel 24%, Katoen 13%, Lycra 10%, Polyamide 1%
  • Maten: schoenmaat 36-50.
  • Kleuren: in 4 kleuren leverbaar.

Indicaties

Bij zware en vermoeide benen, lichte spataderen en oedeem.

Materiaal

Tactel 52%, Microvezel 24%, Katoen 13%, Lycra 10% en Polyamide 1%.

Over Gilofa

Gilofa is een vooraanstaand merk van Ofa Bamberg. Het bedrijf, dat al in 1928 werd opgericht, is markt leidend en heeft een lange ervaring met therapeutische kousen. Gezondheid en welzijn staan hoog in het vaandel van Ofa Bamberg. Haar filosofie is dan ook dat een goede gezondheid het welzijn bevordert. Ofa Bamberg heeft zelfs een aantal prijzen gewonnen voor haar kousen in 2012 en 2013. Sindsdien zijn er nog meer mooie Ofa Bamberg producten toegevoegd aan de productielijn.

Daarnaast besteedt Ofa Bamberg veel aandacht aan de steunkousen. Gilofa steunkousen zijn naast comfortabel en functioneel ook mooi! Of het nu om sportcompressiekousen, reiskousen of diabetes sokken gaat. Of gewoon omdat je wilt iets goeds wil doen voor je benen. Niet voor niets zijn veel actieve mensen van jong tot oud geïnteresseerd in de kousen uit Ofa Bamberg.

Kijk ook naar andere prachtige Gilofa kousen die we aanbieden zoals de Gilofa 2000 met Aloe Vera en de Gilofa 2000 met katoen.

gilofa 2000 light maattabel
Meer informatie
Merk Gilofa
Vragen? Start chat

8023