Lastofa forte

  • Verbetert draagcomfort door een combinatie van microvezels.
  • Reguleert de temperatuur op een natuurlijke manier.
  • Warmte- en vochtregulerend en ademend materiaal.
  • Voorkomt geurtjes op een natuurlijke wijze.
  • Vervaardigd uit zeer fijne en lichte merino wol vezels.
€ 75,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Lastofa Forte

Lastofa Forte zijn vlakgebreide compressiekousen van merinowol. De kousen zijn vervaardigd uit - voor compressie onmisbare - synthetische vezels en huidvriendelijke merinowol. Merinowol is een natuurlijke hoogwaardige vezel dat afkoelt in de zomer en verwarmt in de winter en laat de huid ademen door natuurlijke luchtkussens. De vezels van de merinowol zijn zeer robuust en voelen aangenaam zacht aan op de huid vanwege de bijzonder fijne structuur.

Eigenschappen

Merino wol is een natuurlijke hoogwaardige vezel. Het werkt verkoelend in de zomer en verwarmt in de winter. Vanwege de zelfreinigende functie zijn de kousen geurbestendig. De vezels van de merino wol zijn zeer robuust maar zijn tegelijkertijd aangenaam zacht voor de huid vanwege hun bijzonder fijne structuur.

Lastofa Forte is een vlakgebreide compressiekous van onvergelijkbare kwaliteit. Vooral de innovatieve samenstelling van het materiaal is innovatief. De reden is dat, naast de synthetische vezels die essentieel zijn voor compressie, Lastofa Forte grotendeels bestaat uit de beste merino wol.

Meer informatie
Merk Lastofa
Vragen? Start chat

8023