Mediven Active

Mediven Active - de slijtvaste compressiekousen voor heren

 • Eerste geribbelde compressiekousen met een niet voelbare naad bij de tenen.
 • Door het fijn geribbelde design niet te onderscheiden van normale sokken.
 • Zachte comfort zool, sterke hiel en robuust materiaal.
 • Ongelooflijk zacht met de sportieve comfortzool.
 • Gemakkelijk aan- en uit te trekken.
 • Verkrijgbaar in vijf trendy kleuren.
€ 52,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Mediven Active Compressiekousen voor Heren

mediven active product voordelen

Door een speciale breitechniek is de Mediven Active vervaardigd met een naadloze sok die u niet voelt aan de tenen als u de sokken aanheeft. Daarnaast hebben deze compressiekousen een super zachte comfortzool en een sterke hiel.

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat als u de compressiekousen draagt deze aanvoelen als een tweede huid. De Mediven Active compressiekousen zijn niet te herkennen en zien eruit als normale sokken. Door het fijn geribbelde design zijn de compressiekousen zelfs aantrekkelijke om te dragen.

Mediven Active compressiekousen zijn naadloze, in twee richtingen rekbare, compressiekousen die sterk elastisch zijn en een antislip karakter hebben. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van het gepatenteerde Clima Comfort voor een sterk ademend vermogen en een betrouwbare temperatuurregeling.

mediven® for men and mediven active® from medi GmbH & Co. KG on Vimeo.

Lengtes

De Mediven Active is verkrijgbaar in verschillende lengtes:

 • Kniekousen (AD), kousen tot aan de knie, normale lengte: 43 – 49 cm
 • Kniekousen (AD), kousen tot aan de knie, korte lengte: 37 – 42 cm

Indicaties

De compressiekousen van Mediven worden aanbevolen door artsen, ziekenhuizen en zorginstellingen.

De Mediven Active compressiekousen zijn geschikt voor de volgende indicaties:

 • Primaire of secundaire Varicosis
 • Chronische veneuze aandoeningen: C0 tot C4 volgens CEAP
 • Tromboseprofylaxe bij mobiele patiënten
 • Tromboflebitis (oppervlakkig) of conditie na genezing flebitis
 • Diepe veneuze trombose, conditie na trombose, posttrombotisch syndroom

Materialen

De Mediven Active lijn is beschikbaar in twee drukklassen, CCL1 & CCL2. Voor CCL3 (drukklasse 3) kousen raden wij de Mediven Forte of Mediven Plus aan.

Mediven Active Drukklasse 1, CCL1:

 • 10% elastaan, 90% polyamide

Mediven Active Drukklasse 2, CCL 2:

 • 11% elastaan, 89% polyamide

Medical compression garments from medi GmbH & Co. KG on Vimeo.

Clima Comfort voor compressiekousen

Clima Comfort garandeert comfort tijdens het dragen. De technologie is gebaseerd op een speciale draad die is verwerkt in de compressiekousen. Deze vezels voeren vocht snel af van het oppervlak van de huid naar buiten.

Het weefsel is sterk ademend. Dit voorkomt een onaangenaam vochtig gevoel in geval van transpiratie. Dit garandeert de best mogelijke zuurstoftoevoer naar de huid, zodat uitdroging voorkomen kan worden.

Wasinstructies

Was de kousen apart of samen met vergelijkbare kleuren. Maak geen gebruik van bleekmiddelen en wasverzachters – maar gebruik een fijnwasmiddel. Spoel de kousen daarna meermaals!

Hang de kousen na het wassen te drogen of centrifugeer onmiddellijk – op fijne was. Niet vochtig of in een handdoek laten liggen. Niet laten drogen op een verwarming of in direct zonlicht.

Mediven compressiekousen mogen niet chemisch gereinigd worden, noch behandeld worden met vlekverwijderaars of benzeen.

 • Korte cyclus
 • Niet met chloor bleken
 • Droger op lage temperatuur instellen
 • Niet strijken
 • Niet chemisch reinigen

Mediven Active biedt indicatie-specifieke en efficiënte productoplossingen op het hoogste niveau om de behandeling van patiënten nuttig te ondersteunen. In het beginstadium van de klachten van veneuze aandoeningen zijn de klachten in eerste instantie laag. Dit komt doordat de lichte veranderingen in het been / aderen geen echte pijn veroorzaken. Echter, indien dit onbehandeld blijft, kunnen spataderen ontstaan en na een bepaalde tijd zichtbaar worden. Dit heeft vervolgens een verscheidenheid van vaak vermijdbare, dure complicaties tot gevolg zoals spataderen en zelfs een open been. Dan is de behandeling moeilijk en kostbaar. Bij veneuze aandoeningen is het dragen van elastische kousen vaak voldoende om de schoonheid en de gezondheid van uw benen te behouden.

Het succes van de Mediven Active compressiekousen

Onze klanten vertrouwen al jaren op de kwaliteitseigenschappen van deze steunkousen. De Mediven Active compressiekousen combineren medische werkzaamheid met mode. Nu nog gemakkelijker aan en uit te trekken door de vernieuwde manier van breien. Verbeterde Clima Comfort voor lichtere benen en minder zweten. Soft Elastic: Meer comfort door significant meer teen ruimte en minder druk in de voorvoet. Langere levensduur door nieuwe verwerkingsmethoden. Zeer zacht op de huid. De zorgvuldige afwerking zorgt voor een lange levensduur. Langere levensduur. Betrouwbare klimaatregulering door de nieuwe Clima-Comfort-technologie, die het zweten minimaliseert. Mediven Active is merkbaar zachter voor een comfortabel gevoel en een optimaal therapeutisch effect. Gepatenteerd systeem Climafresh; antibacteriële werking voor meer frisheid. De Mediven Active compressiekousen zijn huidvriendelijk getest volgens de Oeko-Tex Standard 100. Hooggekwalificeerde Comfort stof voor wasmachine en droger.

Alles wat u voelt is zachtheid. De zachte kant van compressie. Met de Mediven Active compressiekousen kunt u ervaren hoe hemels zacht een compressiekous kan zijn. De Mediven Active staat garant voor optimaal draagcomfort en bijzonder gemakkelijk aan- en uittrekken - en dit alles zonder concessies te doen aan de medische doeltreffendheid. Innovatieve materialen en de nieuwste technologie zorgen voor een volledig gevoel van welzijn.

De medische compressiekousen voor actieve mannen. Door het rib-design is de Mediven Active bovendien nauwelijks te onderscheiden van een gewone kous.

Gebreid met een zachte comfortabele zool en een niet voelbare naad bij de tenen. 

Compressiekousen van het Duitse merk Medi staan voor meer dan 60 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling van producten op het gebied van compressiezorg.

Met de Medi Active compressiekousen bieden wij u misschien wel het meest hoogwaardige high-tech top product op medisch gebied en op het gebied van lifestyle en sport.

Mediven Active compressiekousen, de super comfortabele en duurzame compressiekousen van het Duitse merk Medi, Altijd direct uit voorraad geleverd. Veilig online kopen bij steunkousen.nl. Wij zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en staan voor onze klanten en dienstverlening .

Sinds we deze kousen verkopen hebben we er een grote vaste klantenkring mee opgebouwd.

maattabel mediven active
Meer informatie
Merk Mediven
Vragen? Start chat

8023