Compressiekousen.be is de steunkousen webwinkel Belgie. Wij voeren alle bekende kwaliteitsmerken zoals Juzo, Mediven, Jobst (de Europese en niet de goedkope Amerikaanse), Gilofa, Venotrain, Sigvaris ed . De confectie naam Sträter Mode staat in de fashionwereld al jaren garant voor betrouwbaarheid en uitstekende service. Ook onze webwinkel Compressiekousen.be  sluit hier bij aan en u kunt er op rekenen, dat wij er alles aan zullen doen om van een een tevreden klant te maken.

Compressiekousen.be opereert als een op service gerichte steunkousen en  aantrekhulpen winkel en is tussenpersoon voor de beste kwaliteitsmerken merken steunkousen. Dit houdt in dat aankopen alleen via de webwinkel kunnen plaatsvinden. Wij dragen er zorg voor, dat uw koop op de snelst mogelijke manier correct aan u geleverd wordt.

Als u in het weekend koopt wordt op maandag de bestelling verwerkt.

thuiswinkel-waarborgCompressiekousen.be is partner van het Duitse Stutzstrumpfe.de en het Nederlandse Steunkousen.nl welke aangesloten is bij Consumentenorganisatie de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Dit betekent dat zij op betrouwbaarheid en zekerheid is geselecteerd door deze Stichting. Met de Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. Deze keuring van winkel en betraouwbaarheid vindt jaarlijks plaats.

Compressiekousen.be

HTTPS:  Onze winkel maakt gebruik van de nieuwste en veiligste technieken als het gaat om u op een verantwoorde en veilige manier te winkelen.  Wat inhoud dat alle informatie die u aan ons verstrekt op een veilige wijze wordt verzonden. Betalingen die u verricht vinden uiterst beveiligd plaats en zijn voor derden absoluut niet te herleiden of toegankelijk te maken. Al het communicatie verkeer tussen u en onze winkel is  afgeschermd en veilig en met de bekende SSL-verbinding opgezet tegen kwaadwillenden.

Klik op deze link: steunkousen om naar een selectie van de producten te gaan.

Vragen? Start chat

8023