Veilig Steunkousen op internet aanschaffen met beveiligde verbinding

Wat is een SSL certificaat

Een SSL certificaat is een certificaat dat de bezoeker die steunkousen wil kopen laat zien dat zijn of haar gegevens beveiligt worden verzonden via onze website. Om toegang van derden te voorkomen worden uw gegevens versleuteld, wat inhoudt in onleesbare taal naar ons toegezonden. Deze gegevens worden vervolgens door onze webserver weer vertaald naar leesbare tekst. Deze vertaling kan alleen plaatsvinden op onze eigen server en zodoende zijn ze niet te raadplegen door derden.

Waarom heeft Steunkousen.nl een SSL beveiligde website voor mensen die steunkousen willen bestellen of steunkousen willen kopen.

Door het toenemende vertrouwen wat mensen in internet hebben is helaas ook de criminaliteit op internet toegenomen. Dit houdt mede in dat steeds vaker persoonlijke gegevens gestolen worden vanaf een website.

Om u de beste service te geven als u steunkousen gaat bestellen hebben wij onze website met een SSL certificaat beveiligt. Dit houdt in dat uw gegevens beveiligt naar ons worden gezonden en dat derden deze niet kunnen achterhalen.

De SSL beveiliging is overigens ook een eis van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Op welke pagina's vind ik de SSL beveiliging

Alle pagina's in onze shop zijn beveiligde pagina's.

Hoe herken ik dat ik op een SSL beveiligde pagina zit

Op het moment dat u bij het kopen van steunkousen op een SSL beveiligde pagina zit ziet u links van het internet adres (in de bovenste balk) een slotje staan. Zodra u op dit slotje klikt kunt u zien voor welke website het certificaat is uitgegeven. Hiermee kunt u controleren of u weldegelijk op de juiste website aanwezig bent.

Klik hier om een selectie van onze steunkousen te bekijken.

Vragen? Start chat

8023