Steunkousen betalen

Betaalmethodes

Om het u eenvoudig te maken bieden wij een uitgebreid aantal betaalmethodes. Wij werken samen met payment service provider (PSP) Adyen die alle betalingen afhandelt.

Bevindt u zich in Nederland? Plaats dan een bestelling op de Nederlandse site.

Bevindt u zich in Duitsland? Plaats dan een bestelling op de Duitse site.

Zakelijk bestellen? Ziekenhuizen, zorgverleners en bedrijven kunnen ook per email en op rekening bestellen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier


1. Bancontact (Mister Cash) Bancontact - Mister Cash

Bancontact is de betaalmethode speciaal voor Belgische klanten om online aankopen te kunnen doen met de Bancontact-kaart. Dit gebeurt uiteraard via een beveiligde verbinding in een betrouwbare betaalomgeving. 

2. PayPal PayPal

Voor PayPal maakt u eerst een account aan bij Paypal. PayPal is een betaalpartner die uw bank -of creditcard gegevens beschermt, zodat u veilig en makkelijk kunt betalen.

3. Creditcard (Visa, Mastercard, Maestro & American Express) Mastercard, Visa & American Express

Direct veilig betalen met een creditcard. De creditcard is uitermate geschikt voor aankopen op internet. U kunt betalen met creditcards van MasterCard, Maestro, Visa en American Express. Als u betaalt met een creditcard, dan wordt het aankoopbedrag pas op een later moment afgeschreven. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende de maand uitgegeven hebben terug aan de creditcardmaatschappij.

4. Overboeking per bank  

Bankoverschrijving kan handig zijn als u bijvoorbeeld niet in Nederland woont, u betaalt via internetbankieren door een bezoek te brengen aan uw eigen bank. De bestelling zal worden verwerkt en opgestuurd als de betaling bij ons is binnengekomen. Dit kan enkele werkdagen duren.

5. Achteraf betalen (Klarna & AfterPay) achteraf betalen

Voor het op rekening kopen werken wij samen met Afterpay en Klarna. Dit zijn betaalmethodes waarmee u eenvoudig achteraf kunt betalen. U ontvangt eerst uw aankopen thuis en vervolgens ontvang u de factuur van Afterpay. De betaaltermijn is bij ons volgens de wet 14 dagen.

6. SOFORT Banking (Direct E-Banking) Sofort

SOFORT Banking is een van de online overschrijvingsmethodes. De gegevens van de overschrijving worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft uit te kiezen en uw gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Hierna geeft u de overschrijving met een code eenvoudig vrij. Steunkousen.nl ontvangt een bevestiging dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht heeft gegeven en uw bestelling wordt direct verwerkt. Met SOFORT betalen online consumenten binnen hun vertrouwde bankomgeving. De stappen die de online consument maakt zijn vergelijkbaar met die van iDEAL. Momenteel gebruiken wij SOFORT banking voor onze klanten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, België, Italië en Spanje.

6. Maestro Maestro 

Tijdens het online winkelen wordt u bij het betalen met Maestro in eerste instantie naar een beveiligde pagina van uw kaart-uitgevende bank geleid. De Maestro acceptatie is alleen in verband met de authenticatie-proces van de MasterCard SecureCode mogelijk. Kort gezegd is Maestro een debetcard betaalmiddel met de kenmerken van de creditcard (acceptatie).

8. iDEAL Meest gekozen in Nederland

Wanneer u aan internetbankieren doet (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers & KNAB) dan kunt u eenvoudig direct met iDEAL betalen. Dit is de betaalmethode die het meest wordt gebruikt in Nederland. U betaalt dan snel, veilig en gemakkelijk in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. De simpelste en snelste manier om steunkousen te bestellen is te kiezen voor iDEAL. Als u kiest voor deze betaalmethode wordt de transactie meteen verwerkt en in gang gezet.


Vragen? Start chat

8023