Steunkousen betalen

Betaalmethodes

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende betaalmogelijkheden op Steunkousen.nl waaruit u kunt kiezen als u steunkousen gaat bestellen.

Vanuit het regelement van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn wij verplicht meerdere betaalmethodes aan te bieden zodat de consument kan kiezen om bijvoorbeeld achteraf te betalen als de consument steunkousen gaat bestellen. Wij werken samen met payment provider Adyen die alle betalingen afhandelt.

Woont u in Duitsland? Bestel dan op: https://www.stutzstrumpfe.de

Woont u in Nederland? Bestel dan op: https://www.steunkousen.nl


Bij het bestellen van uw kousen kunt u de volgende betaalmethodes kiezen:

1. iDEAL

Wanneer u aan internetbankieren doet (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers & KNAB) dan kunt u eenvoudig direct met iDEAL betalen. Dit is de betaalmethode die het meest wordt gebruikt in Nederland. U betaalt dan snel, veilig en gemakkelijk in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. De simpelste en snelste manier om steunkousen te bestellen is te kiezen voor iDEAL. Als u kiest voor deze betaalmethode wordt de transactie meteen verwerkt en in gang gezet.

2. Overboeking per bank

Bankoverschrijving kan handig zijn als u bijvoorbeeld niet in Nederland woont, u betaalt via internetbankieren door een bezoek te brengen aan uw eigen bank. De bestelling zal worden verwerkt en opgestuurd als de betaling bij ons is binnengekomen. Dit kan enkele werkdagen duren.

3. Op rekening kopen (Afterpay & Klarna)

Voor het op rekening kopen werkt Steunkousen.nl samen met Afterpay en Klarna. Dit zijn betaalmethoden waarmee u eenvoudig achteraf kan betalen. Afterpay neemt de factuur van ons over. U ontvangt eerst uw aankopen thuis en vervolgens ontvang u de factuur. De betaaltermijn is bij ons volgens de wet 14 dagen. Bij op rekening kopen via mail zijn de extra kosten 4,95 euro.

4. PayPal

Voor PayPal maakt u eerst een account aan bij Paypal. PayPal is een betaalpartner die uw bank -of creditcard gegevens beschermt, zodat u veilig en makkelijk kunt betalen. Ook worden uw gegevens niet gedeeld met anderen.

5. Creditcard (Visa, Mastercard, American Express)

Direct veilig betalen met creditcard.

6. Maestro 

Tekstje over maestro moet er nog komen.

7. Mister Cash

Mister Cash is de betaalmethode speciaal voor onze Belgische klanten om hun online aankopen te kunnen doen via hun bankpas. Dit gebeurt via een gegarandeerd beveiligde lijn in een betrouwbare betaalomgeving. 

8. SOFORT Banking

SOFORT Banking is een van de online overschrijvingsmethodes. De gegevens van de overschrijving worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft uit te kiezen en uw gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Hierna geeft u de overschrijving met een code eenvoudig vrij. Steunkousen.nl ontvangt een bevestiging dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht heeft gegeven en uw bestelling wordt direct verwerkt.


Ziekenhuizen, zorgverleners en bedrijven kunnen ook per mail en op rekening steunkousen bestellen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier

Vragen? Start chat

8023