Compressiekousen kopen

steunkousen kopen


Compressiekousen.be levert kwaliteits steunkousen uit voorraad tegen de beste prijs.

Voor steunkousen, steunpanty's, aantrek hulpmiddelen, vliegkousen, reiskousen, zwangerschapspanty's of sportcompressiekousen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé steunkousen specialist van Nederland, België & Duitsland, voor iedereen die op zoek is naar steunkousen. Wij zijn een multibrand retailorganisatie in support fashion en we zijn lid van de Thuiswinkel waarborg organisatie. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment A-merken zoals; Mediven, Gilofa, Jobst, Juzo, Sigvaris en Bauerfeind Venotrain.

Bovendien leveren wij alle bekende aantrekhulpen van Arion en Medi, zoals de Slim-Slide, Easy Slide en de Medi Butler Off.


Vanaf de home page van Compressiekousen.be kunt u middels het menu navigeren naar de gewenste categorie en productgroep van uw keuze. Vervolgens klikt u op de steunkousen die u wilt kopen door erop te klikken. Daarna kunt u kiezen voor de variaties van kleuren en maten en eventueel dames of heren.

Veel producten hebben een maattabel om u te helpen de juiste maat te bepalen. De prijs staat altijd duidelijk in beeld en is per product, inclusief BTW en exclusief de bijdrage voor behandel- en verzendkosten ad € 5,95.

U klikt nu op de knop ''In Winkelwagen'' en vervolgens ziet u het overzicht van uw bestelling.
U krijgt hier eveneens de keuze ''Ga verder met winkelen'' om meer steunkousen te kopen of af te rekenen via de knop ''ga door naar afrekenen''.
U komt nu in het gedeelte waar u de factuur- en adresgegevens kunt invoeren.

Als u dit gedaan heeft dient u de algemene voorwaarden te accepteren en kunt u zich optioneel aanmelden voor onze nieuwsbrief boordevol handige tips en aanbiedingen.
Wanneer u dit gedaan heeft komt u in het betaalscherm waar u kunt kiezen voor de betaalmethoden. Bancontact is de meest gekozen betaalmethode om steunkousen te bestellen. Alternatieve betaalmethoden worden ook in het betaalscherm weergegeven.

Vragen? Start chat

8023