Doff n Donner

Doff n Donner

Doff n Donner online kopen bij Compressiekousen.be. Het revolutionaire aantrekhulpmiddel voor alle typen en drukklassen compressiekousen en steunkousen met open teen en gesloten teen. De Doff n Donner is een zacht aantrekhulpmiddel waarmee je een compressiekous kan aantrekken én uittrekken. Doordat het eenvoudig en snel is om compressiekousen aan- of uit te trekken ben je zelfstandig en ben je minder afhankelijk van zorgverleners. Hierdoor zie je er minder tegenop om compressiekousen te dragen en dit draagt weer bij aan de therapietrouw. Daarnaast gaan compressiekousen langer mee omdat de kans op beschadigingen bij het aan- en uittrekken aanzienlijk wordt beperkt. 

De Doff n Donner is verkrijgbaar als complete set en bestaat dan uit de Doff n Donner Cone én de Doff n Donner Cuff. De ''Doff n Donner Cone'' heeft een zuignap aan de onderkant en hecht zich stevig aan de meeste ondergronden. De ''Doff n Donner Cuff'' maakt het vervolgens eenvoudig om de compressiekousen, die om de Cone zitten, om de Doff n Donner Cuff heen te rollen. Nu de compressiekous om de Cuff zit is het snel en eenvoudig de compressiekous zelfstandig aan te trekken.

De Doff n Donner is een uniek hulpmiddel om alle typen compressiekousen van alle drukklassen snel en comfortabel aan- en uit te trekken. De 2 onderdelen Cone (paal) en Cuff (manchet) zijn ook los te bestellen.

Vragen? Start chat

8023