Merken
Merken

Merken

Steunkousen merken; compressietherapie door middel van elastische kousen

Compressiekousen.be heeft er voorgekozen alleen met RAL gecertificeerde A merken  te werken.  De therapeutische elastische kousen die wij leveren, worden vervaardigd volgens de richtlijnen van de RAL..

Hierin staat ook opgenomen dat een kous een half jaar mee moet gaan. Het is dus raadzaam om ieder half jaar te kijken of uw kousen nog wel de juiste druk geven. Ze gaan op termijn lekkerder zitten omdat ze minder druk geven en dan is het verleidelijk om er langer mee door te lopen dan gezond is voor u. Over het algemeen wordt geadviseerd ieder half jaar een nieuw paar ana te schaffen en daarom vergoed de zorgverzekeraar in sommige gevallen 2 paar. U moet ze dan wel om de dag op 30 graden of met de hand wassen wat niet te doen is. Vaak bestellen mensen dus een of meer extra paren.

Praktisch al onze leveranciers zijn Duitse bedrijven en er wordt ook in dat land geproduceerd. We leveren dus geen Chinese producten. Onze therapeutische kousen en compressiekousen zijn zo gemaakt dat er een optimale druk wordt geleverd op de kuiten/onderbenen en al naar gelang de lengte van de kous over uw gehele benen. Deze graduele druk loopt langzaam af naar boven. Naast de medische kousen leveren wij tegenwoordig ook heel veel sport compressiekousen en zwangerschapspanty's. Steunkousen voor tijdens de zwangerschap zijn volkomen veilig tijdens en er na en zijn echt aan te raden om uw benen gezond te houden. Bekijk onze merken en bestel gemakkelijk de beste steunkousen online. Wij zijn Thuiswinkel.org gecertificeerd voor heel Europa. Een predicaat wat staat voor veiligheid en betrokkenheid waar we trots op zijn.

Vragen? Start chat

8023