CEP
CEP

CEP

CEP sportcompressiekousen

Het functionele principe van de compressiekousen verschilt niet veel van medische compressiekousen: de kuit wordt samengedrukt, de aderdiameter wordt verkleind en de bloedstroom wordt naar voren gedreven. 

Compressiekousen.be heeft met name voor het merk CEP gekozen als partner omdat ze tot de absolute top behoren en ze het meest complete assortiment hebben in de markt van compressiekleding. Uw sportprestaties zijn meetbaar veranderd, maar er zijn nog andere voordelen.

Wat CEP Sports onderscheidt van conventionele compressiekousen:

  • Ondersteunt de kuitspieren en minimaliseert zo trillingen die leiden tot microscheuren. Daarom is er minder pijn na het sporten en kan de spier sneller herstellen.
  • Snellere regeneratiefase: de versnelde bloedcirculatie in de aderen zorgt voor een efficiëntere verwijdering van metabole afbraakproducten (zoals lactaat). De kuitspier kan na een inspanning in kortere tijd regenereren en is eerder herbruikbaar.
  • Minder vermoeidheid: de compressiesportsokken oefenen niet alleen druk uit op de bloedvaten, maar op het hele weefsel. Om deze reden kan minder vocht ontsnappen, wat vaak de oorzaak is van zware en vermoeide benen. Met de CEP-sportcompressiekousen blijf je gewoon langer fit.
Vragen? Start chat

8023