Varodem

Varodem

Varodem is opgericht in het jaar 1965 en heeft zijn zetel in Horn limburg. Het is de fabrikant van therapeutische elastische kousen - steunkousen  en van V-Flex® VaroCare® ACS verbandmiddelen. Laatst genoemde zijn flexibel aanpasbare compressiesystemen voor medische toepassingen. Ook is Varodem en distributeur van VaroSilk® producten, Curetex® mid-line producten, TinkFit® compressiebroeken en TinkFit® Kinesiologytape.

Het is een onderdeel van het Duitse kwaliteitsmerk Juzo en wordt gerenomeerd voor zijn duurzame eigenschappen. Dit merk maakt zich hard voor hoogwaardige producten en biedt haar klanten de nodige ervaring en expertise op het gebied van compressietherapie.

Als fabrikant van therapeutische elastische kousen die al meer dan 50 jaar actief is op de markt voor ambulante compressietherapie heeft  Varodem een reputatie opgebouwd die er mag zijn. In de loop der jaren hebben de productspecialisten een grote hoeveelheid ervaring verzameld vanuit de praktijk en dit vertaald naar hun steunkousen producten.

Kenmerkende pecialismen: compressietherapie, Ral gecertificeerde therapeutische elastische kousen, zwachtelsystemen, compressiekleding, beenkousen en armkousen.

Vragen? Start chat

8023