Arion
Arion

Arion

Arion aantrek en uittrek hulpmiddelen

De Arion aantrek hulpmiddelen streven ernaar het leven van patiënten en zorgverleners van generatie op generatie gemakkelijker, comfortabeler en leuker te maken.

De Arion Slide Solution producten zijn speciaal ontworpen om compressiekousen gemakkelijker aan te trekken en uit te doen. De aantrekhulpen zijn gemaakt van een zeer soepel materiaal en zijn voorzien van een speciale coating. Dit geeft u een hulpmiddel dat wrijving vermindert, wat op zijn beurt betekent dat de fysieke belasting voor patiënten en verpleegkundigen tot een minimum wordt beperkt. Dankzij het gebruiksgemak van de Easy Slide producten kunnen patiënten langer van hun onafhankelijkheid genieten.

Compressiekousen zijn voor veel mensen van levensbelang en moeten elke dag worden aan- en uitgetrokken. Voor verpleegkundigen en patiënten betekent dit een grote fysieke belasting. Zelfs voor patiënten die nog steeds in staat zijn om deze actie onafhankelijk uit te voeren, wordt het steeds moeizamer. Als gevolg hiervan wordt vaak de therapietermijn aangehouden.

Vragen? Start chat

8023