Arion

Arion aantrekhulpmiddelen

Arion-missie:  met onze Easy slide producten streven we ernaar het leven van zorgverleners en patiënten van generatie op generatie gemakkelijker, comfortabeler en leuker te maken. C

Compressiekousen zijn voor veel mensen van levensbelang en moeten elke dag worden aan- en uitgetrokken. Voor verpleegkundigen en patiënten betekent dit een grote fysieke belasting die een steeds groter probleem wordt. Zelfs voor patiënten die nog steeds in staat zijn om deze actie onafhankelijk uit te voeren, wordt het steeds moeizamer. Als gevolg hiervan wordt vaak de therapietermijn aangehouden.

De Slide Solution-producten zijn speciaal ontworpen om compressiekousen gemakkelijker aan te trekken en uit te doen. De aantrekhulpen zijn gemaakt van een zeer soepel materiaal en voorzien van een speciale coating. Dit geeft je een hulpmiddel dat wrijving vermindert, wat op zijn beurt betekent dat de fysieke belasting van verpleegkundigen en patiënten tot een minimum wordt beperkt. Dankzij het gebruiksgemak van de Easy Slide producten kunnen patiënten langer van hun onafhankelijkheid genieten.

Vragen? Start chat

8023