Dames steunkousen
Dames steunkousen

Dames steunkousen

Dames steunkousen kopen

Regelmatig bewegen zorgt voor een goede doorbloeding in de benen. Maar dit is lang niet in alle gevallen mogelijk. Veel vrouwen hebben bijvoorbeeld een staand of zittend beroep, waardoor de benen lange tijd achter elkaar weinig beweging krijgen. Het resultaat: vermoeide benen. En soms zelfs opzwellingen en spataderen. Dames steunkousen kunnen helpen om deze klachten te voorkomen.

In onze webshop vindt u dames steunkousen voor lichte klachten, maar ook medische therapeutisch elastische kousen (TEK) zoals Mediven EleganceMediven ComfortMediven ForteMediven Active & Mediven Plus. Onze steunkousen helpen niet alleen om klachten te voorkomen, maar zijn ook stijlvol en elegant. Al onze steunkousen zijn uitsluitend van A-merken en RAL gecertificeerd.

Denkt u er ook aan om dames steunkousen te kopen? Steunkousen ondersteunen de doorbloeding in uw benen. Zonder goede doorbloeding kunt u last krijgen van opgezette en vermoeide onderbenen. Dit kan gebeuren als u lange tijd achter elkaar moet zitten of staan. Bijvoorbeeld als u een zittend beroep heeft of een lange reis maakt met het vliegtuig of de auto. Zwangere vrouwen hebben ook vaak last van een verminderde doorbloeding in de benen. Steunkousen kopen biedt dan een uitkomst. U kunt ook steunkousen kopen om vervelende zaken zoals spataders, oedeem en reizigerstrombose te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen!


Dames steunkousen bestellen

Steunkousen bestellen is tegenwoordig iets voor iedereen. Dankzij hun moderne en elegante uiterlijk mogen steunkousen zeker gezien worden. Van buiten zien ze er net zo uit als normale kousen of panty’s. Maar dan zorgen ze voor een betere doorbloeding van uw benen. En dat is voor iedereen belangrijk. Bij een slechte doorbloeding blijft er namelijk veel opgehoopt vocht achter in de weefsels van de benen. Dit zorgt voor verdikking in de onderbenen. Hierdoor kunnen ook sneller spataders ontstaan.


Waarom steunkousen bestellen?

Een slechte doorbloeding in de benen komt vaak voor bij mensen die een zittend of staand beroep hebben. Ook zwangere vrouwen kunnen hier sneller last van hebben door de plotselinge gewichtstoename. Valt u ook in deze doelgroep? Dan is steunkousen bestellen een verstandig idee. Steunkousen oefenen namelijk druk uit op de benen, waardoor het bloed in de aders als het ware naar boven wordt geduwd. Dit voorkomt ophoping van vocht in de onderbenen. Steunkousen bestellen kan dus helpen om opgezwollen benen en spataders te voorkomen.


De beste plek om steunkousen te bestellen

In onze webwinkel kunt u diverse soorten steunkousen bestellen van de beste merken. Ze worden gewoon bij u door de brievenbus bezorgd. Thuis blijven wachten op de bezorger is dus niet nodig. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, wat betekent dat u bij ons veilig en betrouwbaar uw steunkousen kunt kopen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de steunkousen die bij u passen.

Vragen? Start chat

8023