DOFF N' DONNER Cuff de beste aan- en uittrekhulp zonder paal

DOFF N' DONNER Cuff - het aan- én uittrekhulpmiddel voor steunkousen in elke drukklasse met open en gesloten teen.

Dit is de manchet, ook wel de de Cuff genoemd, zonder de paal. De Doff N Donner Complete Set is ook verkrijgbaar.

Bekijk voor de gebruiksaanwijzing van de Doff n Donner Cuff aan- en uittrekhulp de instructiefilm onderaan de pagina.

€ 39,95

Doff N' Donner Cuff

Hieronder vindt u de uitleg hoe de Doff n Donner te gebruiken. Het is een wereldwijd succes. Deze aan- en uittrekhulp is voor alle soorten steunkousen in elke drukklasse met open en gesloten teen, beenkousen en armkousen en zowel voor het aan- als het uittrekken.

Bekijk het instructifilmpje en u snapt waarom het zo'n succes is:

 

Het aan- en uittrekken van compressiekousen wordt nu gemakkelijk en u krijgt een stuk zelfstandigheid terug. De Doff n' Donner cuff is een soort gesloten waterzak zonder begin en einde.

U rolt en duwt in plaats van dat u moet trekken wat de meeste andere steunkous aantrekhulpen doen. Er komt dus geen kracht bij kijken. Het zorgt ervoor dat de elastische kousen snel en gemakkelijk worden aangetrokken. De steunkous wordt bovendien niet belast omdat er niet aan wordt getrokken. De kousen gaan hierdoor langer mee.

Het lijkt een kostbaar product maar als u kijkt wat u ervoor terug krijgt is het een uitstekende aanschaf. De aantrekhulp verdient zich op termijn in veel gevallen terug. 

Advies: bestel er ook een paar steunkous handschoenen bij om ervoor te zorgen dat u geen schade met uw nagels aan de kousen toebrengt.

Amerikaanse Uitvinding

Het hulpmiddel Doff en Donner is door een Amerikaan uitgevonden genaamd Ray Fikes. Ray is orthopedisch Instrument ontwikkelaar en zocht naar een aantrekproduct voor zijn patiënten met meer comfort te helpen met een uniek product.

Meer informatie
Merk Doff n Donner
Koustype AD Kniekousen
Vragen? Start chat

8023