Steunkous handschoenen

€ 2,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Steunkous handschoenen

Steunkous handschoenen.

Let op;  wij leveren ook een mooi steunkousen accessoirepakket met medi steunkoushandschoenen en van alles er in voor 14,95. Tevens zit hier een kortingsbon bij in voor uw volgende bestelling.

Klik hier om het te bekijken: steunkousen accessoirepakket

Bestel deze steunkous handschoenen nu en ervaar het zelf.

  • Maximale grip op uw kous
  • Gemakkelijk aan en uittrekken
  • Wasbaar op 30 graden
  • Kousen gaan langer mee
  • Ook verkrijgbaar als latexvrije uitvoering

Steunkous handschoenen

Steunkous handschoenen. Optimlale grip waardoor de steunkous gemakkelijker over het been of de arm geschoven kan worden. Dit is een onmisbaar aan en uitrekhulpmiddel voor therapeutisch elastische kousen.Uw kousen gaan langer mee, u heeft meer grip en u loopt niet het risico van een haaltje door uw nagels te maken.

Voordelen op een rij:

Minder fysieke belasting
Aan- en uittrekgemak door uitsekende grip op uw steunkous
Bevorderend voor het drukbehoud van de steunkous
Tegen beschadigingen aan de kousen door nagels en/of sieraden

Het is een onmisbaar product voor een relatief lage investering. Uit voorraad geleverd. Steunkousen aantrekken is zwaar en lastig. Onze handschoenen voor steunkousen zijn zo ontwikkeld dat dit een stuk eenvoudiger gaat. Meer grip, minder vermoeiend en geen gevaar voor haaltjes door uw nagels of juwelen. Ze geven optimale grip, waardoor de steunkous gemakkelijker over het been (arm) gaat, zonder dat u hard aan de kous moet trekken. Deze manier van aan- en uittrekken van steunkousen draagt bij aan het behoud van de compressie welke door de kousen geboden wordt. Bestel deze steunkous handschoenen nu en ervaar het zelf.

Meer informatie
Merk Juzo
Men/Woman Unisex
Vragen? Start chat

8023