VenoTrain business

Bauerfeind VenoTrain business Kompressiekousen zijn voor mannen en vrouwen ontwikkeld en bieden een uitstekende ondersteuning door de materiaalcombinatie speciaal geschikt voor mensen die steunkousen zoeken met een hoog draagcomfort.

Met VENOTRAIN® business brengt Bauerfeind een modische business AD kniekous. Bauerfeind Compressiekousen zijn van zeer hoge kwalieteit en tegen klachten bij de doorbloeding en ze zien er tevens zeer mooi en modisch uit. Sinds jaar en dag levert het Duitse merk Bauerfeind eeen cpompleet gamma van kwaliteitskousen. De kleuren worden met regelmaat aangepast aan de laatste mode om dit te onderstrepen maar ook zodat u het met de laatste mode kunt combineren. Het de kousen van Bauerfeind ziet men niet dat het compressiekousen zijn maar ervaart men het wel. Deze kousen zijn medische kousen geschikt voor doorbloedingsproblemen. Ze helpen bij swellingen en ondersteunen de bloedcirculatie actief.

€ 59,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Bauerfeind VenoTrain busines

Bauerfeind VenoTrain business compressiekousen.
De Venotrain Business knie steunkousen met rib design per paar zijn van absolute top kwaliteit en ideaal bij niet al te zware klachten.
Ideaal voor tijdens het werk en op reis en te combineren met uw dagelijkse kleding. Zeer effectief bij het bestrijden van beenklachten zoals vermoeide en zware benen.

Meer informatie
Merk VenoTrain
Vragen? Start chat

8023