Mediven Struva 23

Mediven Struva 23 Verbandkousen met een druk van 23 mmHg kunnen breed worden ingezet. Zowel als compressietherapie na (vaat)chirurgische ingrepen als bij de behandeling van veneuze ziekten. Daarnaast wordt de mediven struva 23 ingezet bij de behandeling van een acute trombose, evenals lichte tot middelzware lymfologische aandoeningen. Struva 23 kousen zijn exact gedefinieerd wat het medisch drukverloop betreft; Veilig, snel en eenvoudig in gebruik en met een hoog draagcomfort.

Samenstelling : 29% Elastaan, 71% Polyamide. Kousen gaan per paar.

€ 44,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Mediven Struva 23 Verbandkousen

De Mediven struva 23 biedt een comfortabel alternatief voor de traditionele compressiezwachtels: maximale veiligheid en eenvoudig te gebruiken. Nooit meer ingewikkelde compressiezwachtels, omdat mediven struva zo eenvoudig aan te brengen is. De wond kan ook gemakkelijk geïnspecteerd worden. De ademende en zachte breitechniek zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Pijnlijke knellingen worden betrouwbaar voorkomen. De uitstekende medische doeltreffendheid van mediven struva is wetenschappelijk bewezen (Wrobel et al., 1996).

Voordelen van Struva 23

  • Precies gedefinieerde compressiegradiënt voor een hoge graad van medische doeltreffendheid.

  • Pijnlijke knellingen en vensteroedeem betrouwbaar voorkomen.

  • Veilig, snel en eenvoudig te gebruiken.

  • Sterke therapietrouw dankzij groter draagcomfort.

  • Matenkleurcode voor snelle en eenvoudige selectie van de kousmaat.

  • Zeer kosten-efficiënt door meervoudig gebruik; eenvoudig te gebruiken; wonden zijn gemakkelijk te inspecteren en behandelen.

  • Geschikt voor dij-omtrekken tot 78 cm.

maattabel mediven struva 23
Meer informatie
Merk Mediven
Vragen? Start chat

8023