VenoTrain Micro

VENOTRAIN MICRO

De meest verkochte steunkousen van top merk Bauerfeind. Ter voorkoming van spataders. Modieus en met een perfecte pasvorm.

De steunkousen uit de Venotrain Micro serie zijn doeltreffend bij zware en vermoeide benen. De Venotrain steunkousen ademen en zijn vriendelijk voor de huid met een perfecte compressie met massage-effect. Verkrijgbaar in klasse 1 en steunklasse 2. Actieve ondersteuning van de bloedcirculatie.

Bauerfeind Venotrain Micor zet de toon op het gebied van verfijnde steunkousen. Deze lijn is verkrijgbaar in maar liefst 8 stijlvolle kleuren. Deze elastische comfortkousen of steunkousen zijn gemaakt van uitzonderlijk fijn gebreid materiaal voor een optimaal draagcomfort. De transparante steunkousen hebben een versterkte hiel en deze hiel zorgt voor meer stabiliteit in de voet.

Bij VenoTrain Micro kunt u kiezen uit twee disigns. Het elegante ruit-design Jive met een fijne structuur en het dubbelstreep design Tango met zijn sierlijke lijnen voor een charmant accent. Deze designs zijn verkrijgbaar als kniekous, panty en lieskous (hold up) met gesloten teenstuk en niet met open teenstuk.

Let op onderstaande nieuwe trendkleuren (duurt iets langer en kan niet geruild worden)

€ 59,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

VENOTRAIN Micro

De kleuren zijn door vrouwen goed te combineren met alle modieuze outfits en kledingstijlen. Eigenschappen van het product: Bijzonder fijne breiwerk in rond en ruitmotief Licht glanzende panty's Elastische steun gradueel verdeeld over uw benen Hoog comfort en een perfecte pasvorm Uitstekende pasvorm Venotrain Micro heeft een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding Venotrain Micro is leverbaar als: Kniekousen AD Dijkousen AG Panty AT Zwangerschapspanty AT/U

Bauerfeind Venotrain Micro steunkousen zijn al jaren de kwaliteits steunkousen van dit Duitse topmerk en worden geleverd in de compressieklasse 1 en 2.
Ze behoren internationaal tot de meest toonaangevende steunkousen ter wereld. De elastische steunkousen en de compressiekousen van Bauerfeind zijn de oplossing voor lichte vaataandoeningen. Venotrain Micro steunkousen staan voor kwaliteit en draagcomfort en voor de bevordering en behoud van gezonde benen.

  • Aanbevolen bij vermoeide benen.
  • Aanbevolen bij tegen zware opgezwollen benen.
  • Met een uitstekende maattabel bieden ze de juiste steun verdeeld over uw benen.
  • Compressie steunkous van microvezel.
  • Huidvriendelijk en ademend.
Meer informatie
Merk VenoTrain
Vragen? Start chat

8023