Juzo Soft

Juzo Soft Superzacht voor een comfortabel gevoel Deze steunkousen zijn van fijne microvezels gemaakt en dit breiwerk biedt een optimale vochtregulatie rond uw benen. Juzo Soft zorgt voor een aangenaam en zacht gevoel op uw huid. Deze Medische compressiekousen steunpanty’s helpen bij aandoeningen zoals spataderen, lymfoedeem of lipoedeem. De compressie verbetert de veneuze en lymfatische terugstroom. Juzo Soft verbindt het modieuze aspect van een panty met het hoogste draagcomfort van een steunpanty.
€ 56,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!
Juzo Soft zijn gemaakt van een bijzonder fijn gebreide en ademende stof waarmee huidvochtigheid op optimale wijze worden afgevoerd naar buiten.
Zacht, soepel en comfortabel om te dragen - dat is de Juzo Soft. Dankzij de uitstekende draagkenmerken en uitzonderlijke zachtheid, is deze compressiekous bijzonder gemakkelijk aan te trekken en uit te trekken. Levrebaar met een grote verscheidenheid van stijlen en maten om uit te kiezen. Deze Kousen zijn zeer populair voor bij veneuze klachten alsook geschikt als kous voor tijdens het reizen.

Kenmerken

Extra zacht en fijn gebreid
Tolerant en goed passende maatvoering
Makkelijk aan en uit te trekken
Naadloos met open en gesloten teen
Materiaal
Juzo Soft 73% Polyamide, 27% Elasthan
Meer informatie
Merk Juzo
Vragen? Start chat

8023