Mediven Ulcer Kit

Mediven Ulcer Kit

Zilver is een klassieker binnen de wondverzorging, het werkt al in een zeer kleine concentraties tegen een breed spectrum van bacteriën Het bijzondere kenmerk van de mediven ulcer is het met de breidraad verbonden zilver. Het zilver voorkomt het ontstaan van nare geurtjes die vaak gepaard gaan met de open wond. Daarnaast wordt de wondomgeving vrijgehouden van bacteriën.

De mediven ulcer kit bestaat uit een combinatie van een onderkous en een bovenkous.

De onderkous heeft een druk van 20 mmHg op de enkel en zorgt voor een behandeling van de wond 24 uur per dag. Deze relatief lage rustdruk wordt door de patiënt goed verdragen en biedt de mogelijkheid om 's nachts door te gaan met de behandeling. De onderkous kan op 95°C gewassen worden.

De bovenkous met eveneens een druk van 20 mmHg ondersteunt er versterkt de compressietherapie overdag. Door een combinatie van de onderkous en bovenkous kan de medische gewenste compressiedruk van 40 mmHg worden gerealiseerd, evenals een hoge arbeidsdruk.


€ 89,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Mediven Ulcer Kit

Mediven ulcer kit, het kous-systeem dat bestaat uit een onderkous en bovenkous. Het is een therapie voor de behandeling van veneuze ulcera, zweren aan onderbenen door slechte doorbloeding en kan gebruikt worden als alternatief voor het zwachtelen. Ook zeer geschikt om in te zetten bij lichte oedemen. Wij benadrukken dat dit een medisch product is en in overleg met de specialist aangeschaft dient te worden.

Niet gebruiken/toepassen bij:

doorbloedingsstoornissen

slechte werking van rechter hartkamer

vochtophopingen in longen, longoedeem l

etsel voor het afsterven van weefsel

zenuwziekten

allergie voor het materiaal van de Ulcer kous

mediven ulcer kit maattabel
Meer informatie
Merk Mediven
Vragen? Start chat

8023