Memory aloë vera therapeutische kousen

De elegante medische compressie met Aloë Vera.

Ofa Memory compressiekousen zijn uw stijlvolle metgezel voor de modebewuste vrouw. Met delicate transparantie en lichte glans worden ze gebruikt voor veneuze aandoeningen. Geheugen is beschikbaar als een kous of op maat gemaakt. De ronde compressiekousen kregen ook een Red Dot Award.
Marsepein, honing en karamel zijn de delicate tonen in het kleurenpalet. Met hun lichte glans laten ze de benen er erg verleidelijk uitzien en blijven ze altijd discreet. De natuurlijke kleuren zijn ideaal voor vrouwen met lichtere huidtinten.

De smaakvol warme tonen van bros, chocolade en nougat van Memory Aloe Vera markeren handig de benen.
De intense kleuren van papaver, bosbessen en zoethout kunnen perfect worden gecombineerd tot bijna alle outfits en laten een indruk achter. Deze mysterieuze donkere tinten flatteren de benen.
De pure witte crèmetint is niet alleen op de mooiste dag van het leven een onmisbare metgezel. Zelfs mensen met allergie vertrouwen op Memory Aloe Vera in crème: zonder extra kleurstoffen zijn de witte kousen bijzonder geschikt voor patiënten met een gevoelige huid.
Kwaliteit uit Duitsland.
Voor het bepalen van de juiste maat bekijkt u de maattabel.
€ 64,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!
OFA Memory Aloë Vera.
De mooie kleuren van marsepein, honing en karamel zijn ideaal voor vrouwen met lichtere huidtinten. Deze natuurlijke kleuren markeren subtiel uw benen met een lichte glans.

De frisse kleuren bros, nougat en chocolade zijn eenvoudigweg prachtig en geven je benen een onweerstaanbare charme.

De donkere kleuren van de Memory Aloë Vera, Blueberry, Poppy en Licorice zijn universeel toepasbaar en creëren een magische uitstraling.

Ofa Memory Aloë Vera in crème is perfect voor mensen met allergieën: de kousen bevatten geen extra kleurstoffen en zijn daarom ideaal voor de gevoelige huid.
Trouwens, ook perfect voor onder de trouwjurk!
Meer informatie
Merk Memory
Vragen? Start chat

8023