Mediven Forte AD

Mediven Forte kniekousen AD
Medi.be -

Mediven Forte knie steunkousen AD zijn verkrijgbaar in de drukklasse 2 en 3. Dit staat op de verpakking beschreven als CCl 2 of CCl 3 (CCL 2 Drukklasse in mmHg 23,0 - 32,0 en CCL 3 Drukklasse in mmHg 34,0 - 46,0)
Ze zijn in verschillende lengtes te verkrijgen:

  • AD kniekousen
  • AG Lieskousen
  • AT Steunpanty


Trendkleuren tot 10 werkdagen levertijd.(Antracite - Marine - Kasjmier ) Trendkleuren zijn niet – retourneerbaar.
€ 56,10
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Mediven Forte
Mediven Forte zijn de stevige en kwalitatieve steunkousen die kracht aan kunnen. Ze staan voor maximale druk, extra stabiliteit en veel compressie voor een zeer diepe werking. Daarbij zijn ze ook nog eens en extreme duurzaam. Uitstekende therapeutische kousen voor zware indicaties, door bijzondere eigenschappen van de Mediven Forte steunkousen. Verkrijgbaar in Ccl. 2 en Ccl. 3 verschillende lengtes in de meest gekozen kleuren caramel en zwart en in de trendkleuren.

De ganens bevatten het befaamde Clima Comfort waardoor ze sterk ademend zijn en over temperatuurregulatie beschikken. verder zijn ze naadloos en in twee richtingen rekbaar en hebben ze een antislip-structuur.
Met het het gepatenteerde Clima Comfort voor ademend vermogen en vochtregulering.

Mediven Forte is een naadloos gebreid produkt.
De drie trendkleuren hebben een langere levertijd omdat de steunkousen speciaal voor u gebreid worden. Ze kunnen hierom niet omgeruild worden. Bekijk de maattabel voor de juiste maat.

Meer informatie
MerkMediven
Vragen? Start chat

8023