Easy Slide

Easy Slide

De Easy Slide is ontworpen om het aantrekken van steunkousen of therapeutische elastische kousen met open teenstuk te vergemakkelijken.

De Easy Slide is gemaakt van zeer glad materiaal dat bewerkt is met een speciale coating. Deze coating zorgt voor een zeer hoge wrijvingsreductie en zorgt ervoor dat de fysieke belasting voor zowel zorgverleners als patiënten tot een minimum wordt beperkt. Samen met een paar steunkoushandschoenen is dit dé combinatie om uw steunkousen veilig en gemakkelijk aan te trekken.

Naast de Easy Slide levert steunkousen.nl ook andere hulpmiddelen voor zowel het aantrekken als uittrekken van alle soorten steunkousen, dus zowel voor steunkousen met open als gesloten teenstuk. Bezoek de categorie Aantrekhulp.
De Easy Slide van het Nederlandse Arion is zo gemaakt, dat hij geschikt is voor elk merk steunkousen. De maatvoering is gebaseerd op de schoenmaat en is geschikt voor elke voet en elk onderbeen. Naast het aantrek hulpmiddel Easy Slide leveren wij ook de Sim Slide aantrek- én uittrekhulp voor steunkousen met open teen.

Vragen? Start chat

8023