Mediven Plus AT Panty

€ 89,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!
Mediven Plus voor hem en haar in klasse 1 en 2
Mediven Plus voor hem en haar.

De beste compressie voor mannen en vrouwen. Medi GmbH & Co KG is een toonaangevende fabrikant op het gebied van medische compressiekousen .
Het lijden aan veneuze aandoeningen is in beginsel vaak laag omdat kleine veranderingen in het been langsaam tot stand komen. Daarna gaan uw aderen pijn veroorzaken. Indien onbehandeld, kunnen spataderen chronisch worden na een bepaalde tijd . Dit heeft vervolgens een verscheidenheid van voorkomen met dure complicaties. Spataderen en zelfs geopend been zijn uiteindelijk het gevolg. Daarna kan de behandeling moeilijk en duur zijn .

Mediven Plus. Deze rond gebreide steunkous wordt gebruikt om matige tot ernstige spataderen en veneuze ziekten te voorkomen. De ondoorzichtige steunkousen verbergen spataderen voor het zicht en gaan ze tegen (preventief). De kousen zitten zeer zacht op de huid. Vooral aanbevolen voor gevoelige huid en benen.

Trendkleuren tot 10 werkdagen levertijd.(Moonlight Bleu – Rosé – Bronze ) Trendkleuren zijn niet – retourneerbaar.
Mediven Plus steunpanty AT voor hem en haar.
In veneuze aandoeningen is vaak het gebruik van compressie kleding voldoende om de schoonheid en de gezondheid van uw benen te waarborgen.
De therapeutische steunkousen Mediven Plus zijn al veertig jaar uw comfortabele keus voor een breed gamma aan indicaties. Deze compressiekousen hebben zich al jaren goed bewezen en met de met extra pluspunten zorgen ze voor nog meer levenskwaliteit, comfort en zekerheid in uw dagelijks leven. Met Mediven plus steunkousen kunt u genieten van onbekommerde extra (plus) kwaliteit. Vertrouw op de beste mediven plus ooit! Wij werken rechtstreeks met de fabriek Medi in Duitsland. Medi biedt de oplossing op het hoogste niveau om de behandeling van veneuze patiënten nuttig ondersteunen.
Wij verkopen compressie klassen 1 en 2 en drie beschikbare opties iin een prachtig kleurengamma. De garens zijn van gepatenteerd Clima Fresh. Dit systeem is voor meer frisheid voor uw voeten door antibacteriële werking.

Tevens wordt gebruik gemaakt van Clima Comfort voor een hoog ademend vermogen en betrouwbare temperatuurcompensatie. De innovatieve dubbele draad biedt de hoge elasticiteit voor eenvoudig aan-en uittrekken.

Voordelen op een rij;
Antibacterieel effect van Clima Fresh
Hoge variant variëteit
Ondoorzichtige optiek
Optimale zitplaats
Geribbelde zoolversterking

Meer informatie
Merk Mediven
Vragen? Start chat

8023