Lastofa Classic therapeutische kousen

Lastofa, de universele steunkousen

Lastofa steunkousen van Ofa Bamberg
Eigenschappen zijn:


Onopvallende optiek
Universele compressie met Soft tip
Elegant met versterkte hiel
Lastofa is een echte allrounder en kunt u dragen in veel verschillende uitvoeringen/lengtes.
Verkrijgbaar als AD-dijkousen, als AT-steunpanty of tijdens de zwangerschap met de AT/U zwangerschapspanty.


Lastofa biedt u vele mogelijkheden en kleuren met vijf perfect op elkaar afgestemde kleuren in de laatste modieuze tinten. Ook verkrijgbaar is de klassieke zwart, het geharmoniseerd met vrijwel elke garderobe.

Levertijd is enkele dagen omdat ze uit Duitsland komen (er zijn te veel varianten om ze allemaal op voorraad te houden).
€ 49,75
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!
De maattabel is glashelder en duidelijker en tevens zeer gedetailleerd.

In de 5 confectiematen sluit dit veel beter aan, De steunkousen passen daardoor veel beter en ze corrigeren hiermee ook nog eens beter. Deze nauwkeurigheid in de maattabel is zo ver doorgevoerd dat het lijkt lasof u een maatkous draagt!
Het kleurengamma van Lastofa is tevens binnen de collectie totaal aangepast. Er is een ruimer keuze in huidskleur en ook is er een chocolade kleur toegevoegd aan het Gamma.

De Lastofa kleuren zijn: sahne, marzipan, karamell, honig, schoko, krokant, nougat, blaubeere, lakritz.

Ofa Lastofa is Veelzijdig en een klassiek - Ze zijn gemaakt van zachte, niet transparant materiaal dat hoog elastisch is maar ook garant staat voor een onopvallend en discrete verschijning. Het is niet duidelijk dat het hier een steunkous betreft. Ze zijn te gebruiken in elke levenssituatie.

Ofa Bamberg produceerd volgens de laatste technologie en met de jarenlange ervaring van dit merk, merk je in alles met een kwaliteitsproduct te maken te hebben.
Functionaliteit betekend hier een hoog draagcomfort gecombineerd met medische werkzaamheid. is de prioriteit van OFA Bamberg uit Duitsland.
Lastofa is uitgerust met heel veel bijzondere details. Geproduceerd op basis van de anatomie van het lichaam.

lastofa classic maattabel

Meer informatie
Merk Lastofa
Vragen? Start chat

8023